Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa20g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 4.5g14kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Purjosipuli 8.4g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g13g31kcal2.2g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g150kcal7.6g7.6g10g1g
Valittu annoskoko54g75kcal3.8g3.8g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g38kcal1.9g1.9g2.5g0.3g
Arvot/100g100g139kcal7.1g7.1g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630