Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g26g8.8kcal0.1g1.8g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Leseseos (3 viljan)2.6g6.6kcal0.4g0.9g0.2g0.8g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g183kcal3.4g23g8.2g3g
Valittu annoskoko54g92kcal1.7g11.5g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal0.9g5.8g2.1g0.8g
Arvot/100g100g170kcal3.1g21.3g7.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109