Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 20g21kcal0.8g3.8g0.2g0.3g
Hk, sininen lenkki 580g23g52kcal2.3g1.4g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka10g3.4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g154kcal6.8g11.6g8.8g0.6g
Valittu annoskoko54g77kcal3.4g5.8g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal1.7g2.9g2.2g0.2g
Arvot/100g100g142kcal6.3g10.7g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876