Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Seiti, pakasteena - Findus16g11kcal2.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g29kcal5.4g1.2g0g0.6g
Valittu annoskoko54g15kcal2.7g0.6g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g7kcal1.4g0.3g0g0.2g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750