Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.2g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g237kcal7g42.6g3.4g2.6g
Valittu annoskoko54g119kcal3.5g21.3g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna27g59kcal1.8g10.7g0.9g0.7g
Arvot/100g100g218kcal6.4g39.2g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049