Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)29g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 15g52kcal0.3g0.4g5.5g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g148kcal1.6g4g13.4g0.4g
Valittu annoskoko54g74kcal0.8g2g6.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal0.4g1g3.4g0.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.7g12.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887