Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g40kcal4.6g0g2.4g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.4g2.5kcal0g0.6g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g2.4g9kcal0.5g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Polar5 (Valoi), annos 100g7.3g13kcal2.5g0g0.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.9g2.3kcal0g0.6g0g0.1g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.5g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g156kcal16.6g3.2g8.6g0.4g
Valittu annoskoko54g78kcal8.3g1.6g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal4.2g0.8g2.2g0.1g
Arvot/100g100g144kcal15.3g2.9g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353