Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 31g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g29kcal2g2.2g1.2g1.2g
Valittu annoskoko54g15kcal1g1.1g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g7kcal0.5g0.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g27kcal1.8g2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266