Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.7g18kcal0g4.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g47g14kcal0.4g2.5g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g64kcal0.8g14.2g0.4g2.2g
Valittu annoskoko54g32kcal0.4g7.1g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal0.2g3.6g0.1g0.6g
Arvot/100g100g59kcal0.7g13.1g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325