Hirvenliha pihvi

Hirven paisti liha leikataan pihviksi, maustetaan grillimauste ja korppujauho seoksessa, paistamiseen floraa.

Paistetut pihvit laitetaan kattilaan muhimaan n. 1tunniksi jossa vettä ja kikkomannia, ruskista korppujauhoa ja lisää kattilaan

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora margariini 60, annos 10g5.3g29kcal0g0g3.2g0g
Hirvenliha 49g55kcal10.4g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g168kcal20.8g0g9.4g0g
Valittu annoskoko54g84kcal10.4g0g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal5.2g0g2.4g0g
Arvot/100g100g155kcal19.2g0g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112367