Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 17g149kcal0g0g16.9g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g570kcal0.4g0.2g64.2g0g
Valittu annoskoko55g285kcal0.2g0.1g32.1g0g
Annoskoko puolitettuna27g143kcal0.1g0.1g16.1g0g
Arvot/100g100g523kcal0.4g0.2g58.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025