Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g88kcal6.4g2.8g5.8g1.6g
Valittu annoskoko54g44kcal3.2g1.4g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1.6g0.7g1.5g0.4g
Arvot/100g100g81kcal5.9g2.6g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213