Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g28g51kcal6.9g0.8g2.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g19g23kcal0.5g1g1.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g170kcal15g4.8g10g0.4g
Valittu annoskoko54g85kcal7.5g2.4g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal3.8g1.2g2.5g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.8g4.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117