Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.2g1.9kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g42kcal1g4.6g1.2g1.6g
Valittu annoskoko54g21kcal0.5g2.3g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal0.3g1.2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.2g1.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091