Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 39g73kcal10.5g0g3.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 16g28kcal0.3g0.5g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g202kcal21.6g1g12.4g0g
Valittu annoskoko54g101kcal10.8g0.5g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna27g51kcal5.4g0.3g3.1g0g
Arvot/100g100g186kcal19.9g0.9g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860