Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee38g46kcal7.9g0g1.5g0g
Osterikastike, Blue Dragon5.6g6.8kcal0.2g1.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g146kcal16.8g6.2g5.8g0g
Valittu annoskoko54g73kcal8.4g3.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal4.2g1.6g1.5g0g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.7g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312