Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 6.4g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g44kcal1.2g8.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko55g22kcal0.6g4.4g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal0.3g2.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.1g8.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967