Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.3g1.3kcal0.1g0.1g0g2.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 11g6.9kcal0.3g0.5g0.4g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)4.4g4.4kcal0.7g0g0.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)11g8.8kcal0.2g1.4g0.2g0.4g
Ketsuppi, Pirkka3.3g3.5kcal0g0.8g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.6g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g5.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g185kcal8.6g7g13g5.6g
Valittu annoskoko54g92kcal4.3g3.5g6.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal2.2g1.8g3.3g1.4g
Arvot/100g100g170kcal7.9g6.4g11.9g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458