Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali19g3.7kcal0.3g0.4g0g0.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl8.8g2.6kcal0.4g0.2g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.5g7.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Katkarapu4.5g3.2kcal0.6g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g43kcal3g3.2g1.6g1g
Valittu annoskoko55g22kcal1.5g1.6g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal0.8g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g39kcal2.7g2.9g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299