Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g10g6.8kcal0.2g1.6g0g0g
Keittojuurekset, apetit5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihreä papu, pitkä2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g57kcal4.6g4.4g2g0.6g
Valittu annoskoko55g28kcal2.3g2.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal1.2g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g52kcal4.2g4g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856