Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g19g6.6kcal0.7g0.8g0.1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 14g49kcal0.8g10.7g0.2g0.2g
Becel olive (Becel), annos 100g2.8g10kcal0g0.1g1.1g0g
Mansikka 9g4.4kcal0g0.8g0g0.2g
Raparperi 5.6g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g175kcal3g33.4g2.8g1g
Valittu annoskoko55g87kcal1.5g16.7g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g44kcal0.8g8.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g160kcal2.7g30.6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108