Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 8g11kcal0.2g0.3g1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g4.7g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4g2.4kcal0.4g0.2g0g2.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g187kcal12.2g1.6g14.8g6.2g
Valittu annoskoko54g94kcal6.1g0.8g7.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna27g47kcal3.1g0.4g3.7g1.6g
Arvot/100g100g172kcal11.2g1.5g13.6g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796