Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g16g34kcal3.7g0.3g2g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g30g24kcal1.5g4.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g125kcal11g10.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko55g62kcal5.5g5.1g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal2.8g2.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g114kcal10.1g9.3g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927