Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.5g20kcal1.5g0.1g1.5g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g14g35kcal2.5g0.4g2.6g0.1g
Ranskankerma Valio6.6g18kcal0.2g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g198kcal13g1.6g15.4g0.2g
Valittu annoskoko55g99kcal6.5g0.8g7.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g49kcal3.3g0.4g3.9g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.9g1.5g14.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357