Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 27g57kcal4.4g0g4.4g0g
Kaali, valkokaali27g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g125kcal9.4g1.8g9g1.2g
Valittu annoskoko55g63kcal4.7g0.9g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal2.4g0.5g2.3g0.3g
Arvot/100g100g115kcal8.6g1.6g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914