Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow14g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Soijanakki, hälsans kök11g26kcal1.9g0.7g1.7g0g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g99kcal5.8g10.2g3.6g1.8g
Valittu annoskoko55g50kcal2.9g5.1g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal1.5g2.6g0.9g0.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.3g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794