Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lanttu 3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)2.2g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 13g15kcal2.8g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g57kcal6.2g2.6g2g1g
Valittu annoskoko55g29kcal3.1g1.3g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal1.6g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037