Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g13g22kcal2.7g0g1.3g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)6.3g22kcal1g4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g5.3g5.8kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.1g10kcal0.8g0g0.9g0g
Korppujauho 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g140kcal10g11.6g5.8g2g
Valittu annoskoko55g70kcal5g5.8g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.5g2.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g127kcal9.1g10.5g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485