Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g6.7g6.6kcal0.6g0.5g0.2g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g77kcal8.8g1g4.2g0.2g
Valittu annoskoko55g39kcal4.4g0.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal2.2g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal8g0.9g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505