Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g13g14kcal2.1g0.3g0.4g0g
Risottoriisi (Risella), 60g9g33kcal0.8g7g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka3.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g133kcal6.2g19.8g2.8g1g
Valittu annoskoko55g66kcal3.1g9.9g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal1.6g5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414