Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark150g795kcal11.9g48g63g0g
Kananmuna kuorineen punnittu225g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Canderel makeutusjauhe7.5g29kcal0.2g7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.5g45kcal1.8g0.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g4481kcal81g113.6g418.8g0g
Valittu annoskoko540g2240kcal40.5g56.8g209.4g0g
Annoskoko puolitettuna270g1120kcal20.3g28.4g104.7g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881