Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali299g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g454kcal11g51.8g22.2g22.6g
Valittu annoskoko540g227kcal5.5g25.9g11.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna270g114kcal2.8g13g5.6g5.7g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118