Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 422g934kcal73.8g0g71.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)17g1.7kcal0.3g0g0.1g14.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g17g24kcal2.4g2.4g0.6g8.1g
Smetana, Valio, hyla17g66kcal0.3g0.4g7.1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g25g35kcal0.8g0.5g3.3g0g
Sipulikuutiot rainbow28g2.8kcal0.4g0.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2206kcal161.4g7.4g171.8g44.8g
Valittu annoskoko540g1103kcal80.7g3.7g85.9g22.4g
Annoskoko puolitettuna270g552kcal40.4g1.9g43g11.2g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761