Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)147g1058kcal0.1g0.1g117.6g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 99g877kcal0g0g99.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki184g103kcal15.6g9.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g4076kcal31.4g18.6g434.4g0g
Valittu annoskoko540g2038kcal15.7g9.3g217.2g0g
Annoskoko puolitettuna270g1019kcal7.9g4.7g108.6g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880