Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.5g0g23.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g150g52kcal1.5g9.7g0.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta18g65kcal2.3g12.6g0.4g0.6g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1064kcal100.8g50.4g50.2g2.8g
Valittu annoskoko540g532kcal50.4g25.2g25.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna270g266kcal25.2g12.6g12.6g0.7g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585