Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 219g120kcal3.5g28.7g0.4g1.9g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g94g284kcal17.8g0.5g23.5g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1527kcal78.2g63.2g110g5.4g
Valittu annoskoko540g763kcal39.1g31.6g55g2.7g
Annoskoko puolitettuna270g382kcal19.6g15.8g27.5g1.4g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874