Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 451g117kcal7g15.8g0.9g8.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 38g13kcal0.1g2.7g0g0.8g
Neilikka, annos 4g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 7.5g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g320kcal15.2g49.4g2g20g
Valittu annoskoko540g160kcal7.6g24.7g1g10g
Annoskoko puolitettuna270g80kcal3.8g12.4g0.5g5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939