Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis421g472kcal92.7g0g12.6g0g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1426kcal209g2g67.8g0.4g
Valittu annoskoko540g713kcal104.5g1g33.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna270g357kcal52.3g0.5g17g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032