Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.5g5.2kcal0.3g0.6g0.3g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g292g102kcal4.7g20.1g0.3g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g44g74kcal3.8g1.8g6.1g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1082g437kcal19.6g55.6g15.2g11.8g
Valittu annoskoko541g218kcal9.8g27.8g7.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna271g109kcal4.9g13.9g3.8g3g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219