Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1752g1052kcal26.3g227.8g1.8g15.8g
Purjosipuli 1127g258kcal20.4g27g2.3g23.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g2655kcal96.2g515.4g8.4g79.8g
Valittu annoskoko5400g1328kcal48.1g257.7g4.2g39.9g
Annoskoko puolitettuna2700g664kcal24.1g128.9g2.1g20g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850