Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3000g542kcal16.8g75g12g21g
Tomaatti, tuore1800g365kcal10.8g68.4g5.4g25.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa600g1800kcal138g0g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g5414kcal331.2g286.8g310.8g92.4g
Valittu annoskoko5400g2707kcal165.6g143.4g155.4g46.2g
Annoskoko puolitettuna2700g1354kcal82.8g71.7g77.7g23.1g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480