Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2403g4085kcal480.5g0g240.3g0g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Mutti paseerattu tomaatti541g173kcal9.2g24.9g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g421g311kcal18.9g54.2g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g541kcal0g0g60.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1502g527kcal69.4g29.3g4.5g37.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g11700kcal1175.6g276.6g618.2g115.6g
Valittu annoskoko5400g5850kcal587.8g138.3g309.1g57.8g
Annoskoko puolitettuna2700g2925kcal293.9g69.2g154.6g28.9g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963