Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1667g401kcal30.2g36.7g5g38.3g
Sipuli (kuorittu)667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Parsakaali brokkoli 1667g584kcal77g32.5g5g41.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr67g187kcal5.3g6.3g16g1.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1333g2133kcal36g36g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g6971kcal314.4g287g454.6g184.8g
Valittu annoskoko5400g3485kcal157.2g143.5g227.3g92.4g
Annoskoko puolitettuna2700g1743kcal78.6g71.8g113.7g46.2g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139