Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1600g523kcal9.9g89g3.2g40.8g
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g120g24kcal0g7.8g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl40g56kcal1.9g3.7g3.8g0g
Hunaja 56g185kcal0.3g45.2g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 760g421kcal6.3g94.1g0.6g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g800g944kcal24g32g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g5199kcal133.6g690.8g183.2g162.4g
Valittu annoskoko5400g2599kcal66.8g345.4g91.6g81.2g
Annoskoko puolitettuna2700g1300kcal33.4g172.7g45.8g40.6g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316