Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g88g306kcal7g65.6g1.5g2.6g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka50g13kcal1.2g1.5g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio6.2g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g125g325kcal37.5g2.5g18.7g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1083g1346kcal92.8g142.6g44.8g5.8g
Valittu annoskoko541g673kcal46.4g71.3g22.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna271g337kcal23.2g35.7g11.2g1.5g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315