Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)188g56kcal1.9g11.2g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light38g68kcal3.1g1.4g5.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1083g503kcal16g54.6g24.2g6g
Valittu annoskoko542g252kcal8g27.3g12.1g3g
Annoskoko puolitettuna271g126kcal4g13.7g6.1g1.5g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323