Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3001g633kcal36g102g6g63g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2658kcal210.1g0g204.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g375g154kcal5.3g30.4g1.1g0g
Aurajuusto240g816kcal48g0g69.6g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g600g2041kcal12g18g210.1g0g
Aromisuola (5g)1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10836g12606kcal622.8g301g981.8g126g
Valittu annoskoko5418g6303kcal311.4g150.5g490.9g63g
Annoskoko puolitettuna2709g3152kcal155.7g75.3g245.5g31.5g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072