Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g19g169kcal0g0g18.7g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 150g213kcal34.3g0g8.3g0g
Sipuli, paistettu 19g19kcal0.2g0.9g1.5g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 38g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g75g270kcal21g1.4g19.5g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix38g19kcal0.6g3.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g2249kcal139.4g187g99.6g11.6g
Valittu annoskoko542g1125kcal69.7g93.5g49.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna271g562kcal34.9g46.8g24.9g2.9g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921