Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g135g80kcal8.1g5.7g2.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras23g60kcal1.9g11.5g0.2g3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g300g416kcal56.9g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g1383kcal144.6g41.4g70g7.6g
Valittu annoskoko542g692kcal72.3g20.7g35g3.8g
Annoskoko puolitettuna271g346kcal36.2g10.4g17.5g1.9g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111