Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow63g176kcal11.2g39.7g0.6g6.3g
Palvikinkku HK 3%75g75kcal13.5g0.4g2.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g679kcal53g88.2g20g14.8g
Valittu annoskoko543g340kcal26.5g44.1g10g7.4g
Annoskoko puolitettuna271g170kcal13.3g22.1g5g3.7g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380